Ingredienser
- 4 dl vispgrädde
- 1 burk sötad kondenserad mjölk
- 200 g nutella
- Topping: hasselnötter och en klick nutella
Gör så här
- Vispa grädden fluffigt.
- Blanda ner kondenserad mjölk och rör om.
- Ringla ner nutella och rör om försiktigt.
- Häll upp i stabila muffinsformar.
- Ställ in i frysen över natten.
- Servera med hackade hasselnötter och en klick nutella.
- NJUT!
Tips: Använd en muffinsplåt med muffinsformar, så lossnar glassen enklare och ser snyggare ut! Alternativt använd små ugnsformar som på bilden ovan.
Kategori:
Jag åt denna underbara glass till frukost efter en bra utekväll. Jag aldrig jobbat så bra, det är det bästa jag någonting smakat! Tack Vardagsköket för detta juvloga recept! Återigen tack, puss<3